Translate

VAR HEN UDE MED LÉEN, ELLER??

 

VAR HEN UDE MED LÉEN, ELLER??

16-02-2022     Klumme af Peter Kofod, musiker og debattør

                                          For ca. 2 år siden blev verden ramt af ”Covid 19”

 

En panisk angst spredte sig globalt og verden blev så småt lukket ned. Den politiske og officielle forklaring var at denne pandemi ville slå ned og udradere op mod 2% [1] af verdens befolkning, er det gået sådan?                                                                    Vi bliver nok aldrig helt kloge på det for SSI har fjernet data og oplysninger om dette og data for almindelig influenza fra deres hjemmeside, og man har uden tøven kategoriseret 80% af dødsfaldene under pandemien som ”død af Corona” og ikke ”med Corona”, 
men når dette så er sagt har jeg gransket lidt i det. 

Sæsonbestemtinfluenzadødelighed er ofte ca. 1-4% p.a [2]., afvigelser opadgående på et par % er dog ikke ualmindelig og det er i allerfleste tilfælde ikke selve influenzaen, men følgesygdomme folk dør af, og det er her jeg begynder at blive nysgerrig.

I Covid 19 tilfældet er der til dato, iht WHO-data, på verdensplan registreret 5.810.880 dødsfald med indirekte relation til C-19, i DK er tallet ca. 4.000 [3]. Begge data er fra en periode over 2 år således at tallet p.a, er på henholdsvis, est. 2.9 mil. & 2000. Disse tal skal jeg forholde mig til, men det har jeg det ærligt talt meget stramt med, mest med henblik på tiltag og udsagn. For det første kommer C-19 dødeligheden ikke i nærheden af ,de i 2020 proklamerede, 2% på verdensplan men der imod under halvdelen og i Danmark er vi til nu helt nede på 6 ‰ [4], og det er jo herligt, men er det videnskabeligt holdbart at der er så stor en fejlmargin når det kommer til forudsigelser. Jeg er godt klar over at man havde set lidt skævere tal hvis de forskellige restriktioner vi har været underlagt, ikke var implementeret, men forholdsvis er disse sammenligninger ensrettet, vi havde aldrig nået en dødsrate på 2%. Mundbind til eksempel har iflg. Videnskabelige undersøgelser ikke nogen nævneværdig virkning, kun 15 – 20% [5], håndvask og afspritning virker med 20 – 30 % [6] og skal mest ses som egenbeskyttelse. For det andet havde vi heller ikke nærmet os det tidligt estimerede niveau, selvom vi havde indregnet en alm. Influenza. 

Når vi ser på vacciner, kan vi stadig kun spå om virkninger og længden af samme.

I DK er der sat en større test ind [7] for at for et overblik over:

Hvor længe beskytter vaccinen mod COVID-19?

Er nogle grupper af befolkningen bedre beskyttet end andre?

Virker de overhovedet?

og hvad med bivirkninger?


Der er bare en lille hage ved denne test, resultatet foreligger først om 2 – 3 år, og flere steder i verden kommer der oplysninger om stigning af diverse formodede bivirkninger og i værste fald bivirkninger, med døden til følge.

På trods af alle gode argumenter fra styrelser og specialister, har billedet jo på det seneste vist sig at være et helt, helt andet end udlægget for 24 måneder siden. Man har, efter at have gennemset fakta og lyttet til ”sekond hand”-specialister, valgt at lade pandemien køre sin egen krig, fuldstændig på lige fod med en influenza, og fjernet alle restriktion over night, for at lade flokimmunitet klare skærene, hvorfor gjorde man ikke det fra start……?

Jeg har selv mange flere spørgsmål end svar, som f.eks.:

 

Hvorfor skulle vi egentlig denne snørklede vej for at nå dette udfald?

Har det noget med et forårsvalg at gøre? ….. mit gæt er midt Maj!

Kan hele verdenen have taget fejl?

Eller

Har det hele været et stort forsøg på menneskeheden?

 

Hvis vi nu bare tager det sidste, kan vi jo hurtigt blive enige om at ”krigen” blev ført blandt os borgere, verden blev delt i 2, for og imod. Vi sørgede selv for afvikling af det vores domstole ellers ville stå for, vores retssikkerhed blev midlertidig sat på vågeblus i nødrettens navn, jeg nævner i flæng, mink-sagen, nedlukning og hjælpepakke sjusk, fejlbehæftede ministerbeslutninger osv. og lande imellem har der samtidig, i skyggen af pandemien, været kørt det ene højspændte scenarie efter det andet. De sociale medier har efterladt hundredtusindvis af mennesker i skam, bare fordi de havde en anden holdning, tætte venner er blevet fjerne. Kulturen har lidt et særdeles hårdt knæk, økonomisk og fremtidsmæssigt set. Vi har valgt at sige ja til, se gennem fingre med, ting der under normale omstændigheder ville være uhørte og i værste fald ulovlige. Vores regering har fået lov til at køre på frihjul i utallige sager omkring vores fælles fremtid og frihed, vi i har selv omstødt vores syn på hinanden og er alle mistænksomme fra start i sager hvor alt tidligere var åbenlyst og denne nye vane kommer til at hænge ved længe, 2 års mind control sætter dybe spor. Alt i alt har det været et politisk jerngreb og for mange af os et uskønt syn, måske oven i købet historiens største forsøg på menneskeheden, eller....?

 Historisk set har kun krige kostet mere end denne pandemi, der i skrivende stund ligger i omegnen af 100 mia[8]., midler der for en stor del er gået til bekæmpelse og resten til en tilfældig beroligelse af samfundet. Mange har ventet forgæves på den, fra starten lovede, økonomiske håndsrækning og har måtte bukke under pandemiens navn.

Vi har været øjenvidner til et vanvittigt og uskønt politisk spil om magt og herredømme.

Det er nu åbenlyst at hen ikke var ude med leen, der blev heldigvis taget fejl…… men udfordringerne står i kø!

Vi har en del at skulle rydde op, både økonomisk, politisk, materielt og psykisk.

Vi skal samle folket igen og genvinde demokratiet.

Vi må for alt i verden vende skålen og få systemet til igen at tilpasse sig mennesker og ikke omvendt.

Vi må tage vare på og om hinanden, både i cyberspace og profant.

Vi skal have rettet op på de ”nye” uligheder.

 

Nej, hen var heldigvis ikke ude med léen i denne ombæring!

Kommentarer

Populære opslag